6/13/2016

KASLARIN DAHA DAMARLI OLMASI İÇİN ?

Kaslarımın daha damarlı olmasını istiyorum bunu nasıl başarabilirim?

Kaslarının daha damarlı görünmesi her sporcunun istediği bir durumdur. Kasın gelişmişliğini beslenmişliğini gösteren bir durum olduğu için bu spora gönül vermiş olanlar sürekli bunun yollarını ararlar.  Kaslarınızın daha damarlı olması neye bağlıdır ?



·        Kasların öncelikle üzerlerindeki yağ  tabakasından ayrılmaları gerekir. Bunun içinde yağ yakıcı bir antrenman ,beslenme,ek besin desteği ve doğru bir hayat tarzı belirlenmelidir.
·        Kardiyo çalışmaları vaskülarizasyonu(damarlanma) arttırmaktadır.Bu yüzden Kardiyo ve interval çalışması yapın
·        Kas dokusunu ve kas fibrillerini beslemek için gerekli olan oksijen ve besin kılcal damarlar sayesinde ortama ulaşırlar.

·        Kasın kuvveti ve dayanıklılığı arttıkça bu damarlarda ihtiyacı karşılamak için artacaktır.
·        Ağır kilolar ile yapılan tekrarlar ,setler arasında az dinlenme yapılması kas içi damarlanmayı arttırır. Ağırlık çalıştıkça damarlar daha çok oksijene ihtiyaç duyar ve kalınlaşır
·        Bazı kişilerde damarlar tene daha yakındır.Bu genetik bir özelliktir.Bu durum daha belirgin olarak görünmelerini sağlar.

NOX Kullanımı (NİTRİK oksit)
Nitrik Oksit insan vücudunda doğal olarak bulunan ve hücreler arası iletişimi sağlayan bir gazdır. Nitrik oksit vücutta direk olarak üretilemez. Nitrik Oksit Arjinin’den üretilmektedir. 
NİTRİK OKSİT 
KAN DAMARLARINI GENİŞLETEREK
KAN AKIŞININ ARTMASINI SAĞLAR.
Nitrik Oksit’in vücutta ki temel görevi hücreler arasındaki iletişimi sağlamak, damarlardaki kan dolaşımını kontrol
altına almak ve vücudumuzdaki birçok organın aktivitelerinin düzenlenmesinde görev almaktır
Nitrik Oksit kan damarlarını genişleterek kan dolaşımının artmasını bu sayede kaslara giden oksijenin, besinlerin ve glikozun artmasını sağlamaktadır.


-HERKESE BİLİNÇLİ SPORLAR